Kerststukken

"Christmas is coming soon". Laat je alvast inspireren voor de bijzondere tijd van het jaar! Natuurlijk worden onze eigen handgemaakte kerststukken en ideeen zoveel mogelijk afgestemd op jouw wensen. Ieder jaar bedenken wij dan ook weer een paar origineel kerststukken die je voor of tijdens de kerstdagen je interieur of bedrijfsruimte zullen verrijken! Of schenk een mooi kerststuk aan familie, vriend, relatie, bekende of medewerkers. De kerststukken zijn vanaf nu te bestellen en leverbaar vanaf eind november (veelal één van de volgende dagen al te leveren! in diverse kleuren en maten).

Zit je kerststuk er niet bij? Wij zijn creatief genoeg en kunnen in overleg een stuk voor u maken of eventueel maken wij hem op in uw eigen schaal. Er zijn kerststukken vanaf € 17,50  te verkrijgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

• Voor particulieren en bedrijven.
• Wij proberen zoveel mogelijk onze eigen kerststukken te maken en te versturen! Wij proberen dit in één van de volgende dagen te realiseren! Verzenden gaat in een speciale verpakkingsdoos met onze eigen koerier.

Betaling via iDEAL of voor bedrijven via een factuur.

Verzendkosten regio Westland € 5.95 en Nederland € 9,95 of gratis afhalen in De Lier.