Kerstworkshop 2 DIY doe het zelf

LET OP DIT ARRANGEMENT KAN NIET MEER WORDEN BESTELD MET FRAME DUS ALLEEN ZONDER FRAME!!!!

Tijdens de kerstperiode bieden wij alleen DIY doe het zelf kerstpakketten aan.  Wij hebben vanwege het grote succes, besloten om tijdens de kerstperiode geen kerstworkshops meer aan te bieden in het Penseeltje of op locatie.  Maar nu  kan je zelf je eigen feestje bouwen en b.v. met je vriend(innen) aan de slag wanneer jullie het beste uitkomt!  En woon je buiten de regio? dan kunnen we het naar jullie opsturen!! Een leuke tip: geef het kado!! Wij leveren alle materialen en een filmpje erbij!

Je maakt dit geweldige kerstarrangement op een ijzeren frame . We hebben dit arrangement eerder al aangeboden, maar wij kunnen gelukkig deze ondergronden nog krijgen. Maar wellicht heb je vorig jaar meegedaan en ben je in bezit van dit frame en wil je alleen de materialen  erbij dan krijg je het voor € 32.50. (dit bedrag wordt bij het bestellen eraf getrokken!)

Geef even bij de opmerkingen aan met het bestellen welke kleur(en hooguit 2) je wilt, dan passen wij daar de materialen bij aan.  En vul bij de afleverdatum de datum in dat je je pakket komt halen.

Je kan de DIY kerstworkshop vanaf 6 december t/m 15 december ophalen of laten bezorgen.  Bij bezorgen komen verzendkosten bij!

Bestel op tijd, vanwege de drukte kan het niet altijd direct de volgende dag geleverd worden dus hou daar rekening mee!!

De DIY kerstworkshops kunnen opgehaald worden op 6, 8, 10, 12 en 13 december aan de Oudcampseweg 9 te De Lier (geef dit aan bij de leveringsdatum met bestellen) Door de weekse dagen 's middags ophalen en op zaterdagochtend tot 13.00 uur!

Maak uw keuzes

Vul hier je kleurkeuze, vragen of opmerkingen in

Leverdatum (optioneel)

€ 42,50 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

KERST     |      WORKSHOPS     |     TROUWEN     |     AFSCHEID     |     BOEKETTEN     |     BLOEMSTUK     |     PORTFOLIO