Herfstworkshop 'herfst op een draadmand'

O wat verlangen we weer om lekker creatief bezig te zijn! Nu dat kan! er staan voor de herfst weer workshops gepland. Heb je zin om zelf aan de slag te gaan? Geef je dan snel op en kom een mooi herfstbloemstuk maken! Deze ‘levende materialen’ kan je grotendeels in laten drogen zodat je optimaal plezier zal hebben van je arrangement. Wij geven jullie een gezellige creatieve avond in de oude boerderij bij Anja in het Penseeltje met een hapje en een drankje en je gaat naar huis met een prachtig herfstarrangementl!!!

 We maken het arrangement op een gave draadmand. Zodat je ook de mand daarna nog kan vullen met bijvoorbeeld kalebassen of straks met kerstballetjes. Succes verzekerd!! En het leuke is;  hoe leuk is het om toch nog wat creatiefs te kunnen doen of je verras je vriendin of moeder. Kortom jij bepaalt.

We hebben 2 avonden gepland. Maar mocht je liever het arrangement thuis willen maken dan kan dat ook!

Aanvang 19.15 uur tot ca. 21.30 uur.  Neem een kratje mee om het te vervoeren. Er is parkeergelegenheid bij de boerderij of bij nummer 11 (de buren).

Mocht het toch vanwege corona niet door gaan dan krijg je een doe het zelf pakket!

Maar je kan het herfstarrangement ook als doe het zelf pakket bestellen!! De beschrijving krijg je erbij.  De pakketten zijn vanaf medio oktober verkrijgbaar. Graag het pakket zelf komen afhalen aan de Oudcampseweg 9 te De Lier.  Of laat het bezorgen door onze koerier.

Vul hier informatie in voor een opmerking of vraag

Leverdatum (verplicht)

€ 39,95 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT