Paasworkshop 'Paasboom'

'Paasboom' zaterdag ochtend 1 april (geen grap)  aanvang 10.00 uur tot ca.12.30 uur.

Wat een gaaf boompje he? We maken dit arrangement met allerlei takken, blad, mos en allerlei bloemen en bolletjes en natuurlijk gaan we er wat eitjes en veertjes in verwerken. We maken gebruik van een steektechniek en kunnen ook nog wat bolletjes en eitjes erin laten 'hangen', net wat jij leuk vind natuurlijk.

Doe je ook mee?
Geef je snel op om teleurstelling te voorkomen en sta versteld van je eigen kunnen! 
De workshops worden gegeven in het prachtige Penseeltje aan de Oudcampseweg 9 te De Lier. Wij geven jullie een gezellige creatieve avond met een hapje en een drankje en je gaat naar huis met een prachtig voorjaarsarrangement.  Succes verzekerd!! En het leuke is;  hoe leuk is het om toch nog wat creatiefs te kunnen doen of je verras je vriendin of moeder. Kortom jij bepaalt.

Kan je niet vanwege verkoudheid of ziekte, zorg dan zelf  voor vervanging .  Of je kan een doe het zelf pakket ontvangen of we maken het arrangement voor jou! (wij hebben alles al ingekocht en werken met levende materialen maar gezondheid gaat voor alles!)

Neem een kratje mee om het te vervoeren. Er is parkeergelegenheid bij de boerderij of bij nummer 11 (de buren).

Maar je kan ook  het arrangement ' Paasboom' ook als doe het zelf pakket bestellen!! De beschrijving krijg je erbij.  De pakketten zijn vanaf  15 maart verkrijgbaar.  Graag het pakket zelf komen afhalen aan de Oudcampseweg 9 te De Lier.  Of laat het bezorgen door onze koerier. 

Maak uw keuzes

Vul hier je eventuele vragen of opmerkingen in

€ 42,50 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

KERST     |      WORKSHOPS     |     TROUWEN     |     AFSCHEID     |     BOEKETTEN     |     BLOEMSTUK     |     PORTFOLIO