Paasworkshop 'Lenteliefde'

De paasworkshop 'Lenteliefde ' wordt gegeven zaterdagochtend 25 maart  aanvang 10.00 uur tot ca. 12.30 uur 

We maken op een gave schaal die we met kerst ook hebben gebruikt,  een prachtige bloementuin. In de schaal wordt een constructie van takken en boomstammetjes gemaakt en gevuld volop met bolletjes, bloesemtakken en diverse gekleurde voorjaarsbloemen.  Ook de eitjes zullen daarbij niet ontbreken! De bolletjes komen vaak wat later zodat je er lang plezier van kan hebben. Dus volop 'Lenteliefde'.

Heb jij de schaal van de kerst nog dan neem je hem mee en krijg je € 10,- korting! Dit kan je in het onderstaand keuzemenu aangeven!

Doe je ook mee?
Geef je snel op om teleurstelling te voorkomen en sta versteld van je eigen kunnen! 
De workshops worden gegeven in het prachtige Penseeltje aan de Oudcampseweg 9 te De Lier. Wij geven jullie een gezellige creatieve ochtend met een hapje en een drankje en je gaat naar huis met een prachtig voorjaarsarrangement.  Succes verzekerd!! En het leuke is;  hoe leuk is het om toch nog wat creatiefs te kunnen doen of je verras je vriendin of moeder. Kortom jij bepaalt.

Kan je niet vanwege verkoudheid of ziekte, zorg dan zelf  voor vervanging .  Of je kan een doe het zelf pakket ontvangen of we maken het arrangement voor jou! (wij hebben alles al ingekocht en werken met levende materialen maar gezondheid gaat voor alles!)

Neem een kratje mee om het te vervoeren. Er is parkeergelegenheid bij de boerderij of bij nummer 11 (de buren).

Maar je kan ook  het arrangementen 'Lente in de vaas'als doe het zelf pakket bestellen!! De beschrijving krijg je erbij.  De pakketten zijn vanaf  15 maart verkrijgbaar.  Graag het pakket zelf komen afhalen aan de Oudcampseweg 9 te De Lier.  Of laat het bezorgen door onze koerier. 

Maak uw keuzes

Vul hier een opmerking of vraag

Leverdatum (optioneel)

€ 42,50 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

KERST     |      WORKSHOPS     |     TROUWEN     |     AFSCHEID     |     BOEKETTEN     |     BLOEMSTUK     |     PORTFOLIO