Paasworkshop 'Volop Lente'

De paasworkshop 'Volop Lente' wordt gegeven donderdagavond 7 april  aanvang 19.15 tot ca. 21.30 uur en zaterdagochtend 9 april van 10.00  tot ca. 12.00 uur.

We maken een echt lentetuintje met een apart vogelnestje ernaast op een houten ondergrond. Omdat het half april pas pasen is werken we dan niet meer met bolletjes maar natuurlijk wel met wat voorjaarsbloemen en takken. 

Doe je ook mee?
Geef je snel op om teleurstelling te voorkomen en sta versteld van je eigen kunnen! 
De workshops worden gegeven in het prachtige Penseeltje aan de Oudcampseweg 9 te De Lier. Wij geven jullie een gezellige creatieve avond /ochtend met een hapje en een drankje en je gaat naar huis met een prachtig voorjaarsarrangement.  Succes verzekerd!! En het leuke is;  hoe leuk is het om toch nog wat creatiefs te kunnen doen of je verras je vriendin of moeder. Kortom jij bepaalt.

Kan je niet vanwege verkoudheid of ziekte, zorg dan zelf  voor vervanging .  Of je kan een doe het zelf pakket ontvangen of we maken het arrangement voor jou! (wij hebben alles al ingekocht en werken met levende materialen maar gezondheid gaat voor alles!)

Neem een kratje mee om het te vervoeren. Er is parkeergelegenheid bij de boerderij of bij nummer 11 (de buren).

Maar je kan ook  het arrangementen 'Lente in de vaas'als doe het zelf pakket bestellen!! De beschrijving krijg je erbij.  De pakketten zijn vanaf  1 maart verkrijgbaar.  Graag het pakket zelf komen afhalen aan de Oudcampseweg 9 te De Lier.  Of laat het bezorgen door onze koerier. 

Vul hier een opmerking of vraag

Leverdatum (verplicht)

€ 42,50 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT