Voorjaarsworkshop 'Ontluikend voorjaar'

'Ontluikend voorjaar'donderdagavond 23 maart aanvang 19.15 tot ca. 21.30 uur. = VOL!!!!!  en alleen nog als DIY pakket te bestellen

We hebben deze wel klassieker wel eens vaker gemaakt maar op verzoek willen wij dit arrangement nogmaals aanbieden. Het arrangement wordt tussen een grillige tak geklemd en aangekleed en gevuld met voorjaarsbollen, diverse soorten bloemen, takjes  en natuurlijk gaan we er wat eitjes en veertjes in verwerken.

Doe je ook mee?
Geef je snel op om teleurstelling te voorkomen en sta versteld van je eigen kunnen! 
De workshops worden gegeven in het prachtige Penseeltje aan de Oudcampseweg 9 te De Lier. Wij geven jullie een gezellige creatieve avond met een hapje en een drankje en je gaat naar huis met een prachtig voorjaarsarrangement.  Succes verzekerd!! En het leuke is;  hoe leuk is het om toch nog wat creatiefs te kunnen doen of je verras je vriendin of moeder. Kortom jij bepaalt.

Kan je niet vanwege verkoudheid of ziekte, zorg dan zelf  voor vervanging .  Of je kan een doe het zelf pakket ontvangen of we maken het arrangement voor jou! (wij hebben alles al ingekocht en werken met levende materialen maar gezondheid gaat voor alles!)

Neem een kratje mee om het te vervoeren. Er is parkeergelegenheid bij de boerderij of bij nummer 11 (de buren).

Maar je kan ook  het arrangement 'Ontluikend voorjaar' ook als doe het zelf pakket bestellen!! De beschrijving krijg je erbij.  De pakketten zijn vanaf  15 maart verkrijgbaar.  Graag het pakket zelf komen afhalen aan de Oudcampseweg 9 te De Lier.  Of laat het bezorgen door onze koerier. 

 

Maak uw keuzes

Vul hier een opmerking of vraag

Leverdatum (optioneel)

€ 42,50 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

KERST     |      WORKSHOPS     |     TROUWEN     |     AFSCHEID     |     BOEKETTEN     |     BLOEMSTUK     |     PORTFOLIO