Workshops

YESS we mogen weer....

Kom jij ook weer workshoppen of je hebt nog een voucher in huis voor een workshop! Nou we hebben  goed nieuws!

Nou wij willen de workshops  in oktober weer bij Anja in het Penseeltje voortzetten. Want jij mist vast ook de vertrouwde boerderij van Anja en Marian en de gezelligheid met elkaar.... Natuurlijk op gepaste afstand! En we gaan werken met kleinere groepen

Je kan je dan ook weer opgeven voor de herfstperiode met of zonder voucher...    Dus geef je gauw op. 
De herfstworkshops worden gegeven op  dinsdag 6 en woensdag 7 oktober, dinsdag 13 en woensdag 14 oktober.  En op  woensdag 21 en donderdag 22 oktober. 

We gaan op 6 ,7, 13  en 21 oktober een gave herfstkrans maken  met lampionnetjes, bessen, hortensia en leuke materialen wat jullie natuurlijk van ons gewend zijn!

En het bijzondere arrangement 'Takkenbos' met vaasjes die je iedere keer weer kan verversen gaan we maken op 14 en 22 oktober.

Dus geef je snel op . Er zijn nog alleen avonden op dinsdag 13 en woensdag 14 oktober!! De rest is vol!!

Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden. Schrijf jezelf gerust in voor de NIEUWSBRIEF ( 8x per jaar) en blijf op de hoogte om teleurstelling te voorkomen, zodat je op tijd mee kan doen met diverse andere workshops. 


Herfstworkshops: dinsdag 6 en woensdag 7 oktober, dinsdag 13 oktober en woensdag 14 oktober, woensdag 21 en donderdag 22 oktober 2020

DE WORKSHOPS VAN 6, 7, 21 EN 22 OKTOBER ZITTEN VOL!!

Waar: Oudcampseweg 9 te De Lier (in het Penseeltje)

Prijs: € 39,95 of via jou voucher (tegoedbon van pasen) inclusief hapje, drankje, materialen etc.

Tijd: 19.15 uur tot ca. 21.30 uur

Meenemen: iets om in te doen (boodschappen kratje) 

Hoe: Vul je gegevens in of vraag vrijblijvend info aan of via 06-28320763 

              


4 seizoenskaart: 4x workshoppen tijdens de seizoenen! voor € 140,- Je kan het gehele jaar instromen! 

Je kunt 4x per jaar een seizoensworkshop volgen. Rond de feestdagen en met de seizoenen worden deze gepland.  Zoals een voorjaars/winterworkshop, Paasworkshop, moederdagworkshop, herfstworkshop en Kerstworkshop. Kosten hiervan zijn € 140,- per jaar.  Je kan hiervoor 4x deelnemen voor deze prijs!  Je kan het gehele jaar instromen.


Wil je met je bedrijf, vriendinnnengroep of vereniging een workshop geven. Neem even contact met ons op! via 06-26320763 of via ons contactformulier