Workshops bestellen

Wij hebben inmiddels al weer wat herfstworkshops zowel in het Penseeltje als op locatie achter de rug.  Met velen aanmeldingen en geweldige reacties. En daar zijn wij natuurlijk heel trots op. Maar soms door het grote succes kunnen wij in de kerstperiode niet meer iedereen ontvangen in het Penseeltje. Daarom hebben wij besloten om tijdens de kerstperiode alleen DIY workshops aan te bieden. Misschien jammer maar je kan natuurlijk ook thuis je eigen feestje ervan maken op een tijdstip die jij het beste uitkomt. En je nodig dan gewoon je vriend(in)nen gezellig uit. Of een tip voor een leuk kado.

Buiten de kerstperiode nodigen wij jullie graag weer uit en bieden wij weer workshops aan in het Penseeltje of op locatie!!

Vorig jaar hebben wij er maar liefst 125 verkocht.  Het DIY pakket zit in een feestelijke doos en jullie kunnen zelf aangeven welke kleur(en) je eventueel wilt. De materialen kunnen daardoor wel eens verschillen met het origineel. Wij passen zo veel mogelijk de kleuren aan de materialen. En alle kerststukken zijn voorzien van verlichting! D.m.v. een filmpje kan je heel goed zelf aan de slag. 

Wij hebben 3 kerstarrangementen staan. (wellicht wordt het nog iets aangepast vanwege de aanwezige materialen maar de basis staat).  De workshops 2 en 3 zijn van vorige jaren en wellicht wil je die nog een keertje opmaken. Dan krijg je daar 10 euro korting op!

Je kan het DIY pakket bij ons komen ophalen in het Penseeltje aan de Oudcampseweg 9 te De Lier.  Woon je verder weg?  Dan kan je een DIY pakket bestellen en wordt het in een luxe doos met een speciale koerier bezorgd.  Ook leuk als kado!!

 


 

KERST     |      WORKSHOPS     |     TROUWEN     |     AFSCHEID     |     BOEKETTEN     |     BLOEMSTUK     |     PORTFOLIO