Over Gerdien

Mijn naam is Gerdien Nieuwenhuizen-de Maa. Vanuit een lang gekoesterde wens heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Spannend ja dat blijft het vak altijd want bloemen gaan nooit zonder emotie en nooit zonder onzekerheid. Maar ik voel me dan als een bloem in een knop; door mijn passie gaan deze groeien tot een fantastisch boeket of arrangement, zodat mijn eerste onzekerheid al gauw plaats maakte voor vertrouwen.

HOE HET ALLEMAAL BEGON.....

Al sinds 2009 gestart met Bloem & Lifestyle na 4 jaar de opleiding bloemsierkunst te hebben gevolgd. Daarvoor voornamelijk bezig geweest met bloemenworkshops en menig jaren ervaring opgedaan in bloemenwinkels.

VAREND CORSO 

Sinds 2003 jaarlijks één van de arrangeurs van het Westlands Varend Corso. In die hoedanigheid al vele malen, trots op de vele malen prijzen die we hebben behaald voor creativiteit en styling.

GROEI

Inmiddels een stabiel en creatief bedrijf.

WAAROM BLOEM & LIFESTYLE?

Dagelijks koop ik vers in via de veiling, groothandel of direct bij kwekers. Zo zijn de bloemen dan ook vers ingekocht. Heb geen voorraad en maak alles persoonlijk op maat. Ook kunt u gemakkelijk bestellen via onze webshop.

BLOEMWERK OP BESTELLING

Voor rouw of bruidsbloemwerk kunt u langskomen kan ik bij de mensen langs gaan, dat is vertrouwd.  Ook kan ik samen met de mensen afscheidsbloemwerk maken voor de plechtigheid of tijdens de plechtigheid.

Bloemen zijn vergankelijk. Ik fotografeer zodat vele creaties bewaard blijven en wij u een idee kunnen geven van het vakmanschap.

Blader door onze Portfolio en laat u inspireren, verbazen, verwonderen…

 

Gerdien Nieuwenhuizen

Mijn Passie....

Mijn schoonheid...

Mijn creativiteit...

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten.

 

KERST     |      WORKSHOPS     |     TROUWEN     |     AFSCHEID     |     BOEKETTEN     |     BLOEMSTUK     |     PORTFOLIO