Trouwen

Springerige bloemen of een compact boeket....
Of je nou groots uitpakt of toch kiest voor een intieme ceremonie: op je bruiloft zijn bloemen graag getuigen. Blije getuigen zelfs! In jou bruidsboeket draait het daarom allemaal om een persoonlijk vrolijk boeket voor jouw huwelijksdag.

Jullie huwelijksdag laat dan ook vast en zeker een onvergetelijke indruk achter. Op deze dag gaat het immers om jullie beleving. Wij willen graag voor jullie meedenken met jullie bruidsbloemen. Zoals het bruidsboeket, de eventuele haardecoratie, bruidegomscorsage, gastencorsages, de eventuele autodecoratie, noem het maar op........  Het bruidsboeket kan traditioneel, klassiek of modern zijn. Maar ook een bruidsmeisjesboeket of een  “smijtboeket”,  zaalaankleding, bloemdecoraties etc. kan een mooie aanvulling zijn.

(Pols)Corsages en gastencorsages

Wat kies jij? Liever een stijlvolle polscorsage; Dit mooie plantaardige sierraad kan ook door ons vervaardigd worden. En natuurlijk kunnen wij je ook adviseren voor de bruidegomscorsage. Immers de bruidegom mag ook zijn mannetje staan in het geheel.  Of gasten of corsages voor de getuigen. 

De corsages zijn standaard voorzien van een magneetje. Het magneetje zorgt ervoor dat de corsage prima blijft zitten en de kleding van u en uw gasten geen beschadiging kan ondervinden. Maar er kan ook voor een speldje worden gekozen.

Bloemdecoraties zoals zaal- en kerkversiering en autoversieringen                                                                     

Het wordt natuurlijk een stralende dag en daarin spelen bloemen natuurlijk een belangrijke rol. Naast het bruidsboeket zijn er natuurlijk nog vele mogelijkheden in de vorm van feestelijke bloemdecoraties. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvol bloemenarrangement in het gemeente- of stadhuis, Bloemdecoraties in de kerk;  zoals aan de kerkbanken of op mooie zuilen.

Ook op de trouwauto is het een mogelijkheid om een autoversiering te plaatsen. Of op de hoedenplank of een toef aan de antenne.

Ben jij al voor je 'grote dag' gevraagd of weet je iemand die gaat trouwen? Tip ons
Je krijgt bij ons de herencorsage kado bij je bruidsboeket v.a. € 100,- !

Laat je verder inspireren op onze website of kijk op onze portfolio en maak vrijblijvend een afspraak 06-28320763 Wij hebben een atelier aan huis dus geen vaste openingstijden, daarom alle tijd om te bespreken naar alle mogelijkheden die er zijn!

 

KERST     |      WORKSHOPS     |     TROUWEN     |     AFSCHEID     |     BOEKETTEN     |     BLOEMSTUK     |     PORTFOLIO